Söndag morgon och här sitter jag, inte pigg men vaken. Pga att jag ska få lagt nytt köksgolv, så helt klart värt det.

 

De senaste veckorna (månaderna?) har varit stressiga, fullt upp. Hur mycket som helst och jag är mästare på att boka upp mig och ta på mig saker. Det är nya projekt på gång på jobbet. Det är utställningar, beställningar, konst rundan om två veckor och jag måste måla nytt tills dess. Måste få klart målarboken vilket stressar mig massor. Börjat träna och jag har möten på psyk och allt där emellan….. Det går visserligen fint. Jag gillar det. Nu har det dock varit skumt med min sömn. Jag har dygnat 1 gång i veckan ett par gånger nu, vilket just nu inte påverkar mig men jag känner ju att en dag inom närmsta tiden kommer jag krascha. Hur kommer detta sig?

Visst våren är påväg och vårruset kanske triggar en till att vara piggare. Såklart går tankarna återigen till bipolär. Hmm. Om någon månad ska jag träffa en läkare och prata om det, bipolär, byta mediciner (vill jag!) mm.

Tålamod.

 

Jag har blivit sjukt bra på att planera vilket gör att det hinns med mer. Det jag är sämst på är att låta mig vila. Sova.

Tror det kommer vara såhär mycket ett par månader till. Så verkar jag off, är det därför.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *