Dåligt mående kombo med min kaosiga hjärna är inte gött. Nu är det på tok för mycket. För rörigt. Jag har koll på läget, än så länge.

Här om dagen tog det tre timmar att städa. Min etta, och då vart det ingen storstädning. Jag fastnar i allt. Fastnar i små saker. Fastnar med blicken. Kommer på mig själv att stå o stirra, sväva i väg. Hittar saker som fångar min uppmärksamhet och glömmer bort vad jag egentligen ska göra. Detta är inget ovanligt. Detta händer hela tiden. Sån är jag. Svävar i väg. Går från en ofärdig sak/syssla till en annan. Men nu känns allt som i slowmotion. Alltså, hjärnan är rörig, kaosig, fast i slowmotion. Make sence?

Allt tar sån jävla tid. Kommer inte ens ihåg vad jag gjorde för en minut sedan.

Jag är så trött. Jag sover inget.

Jag har förstått att “bara” ett besök hos läkare/psyk räcker inte. I höstas hade jag ju 3-4 besök i veckan ? det var sjukt. nu det nya året har det bara varit ca 1 besök i veckan. Tänkte att det skulle vara skönt att lägga tid och energi på annat. Så blev det inte.. Jag mådde sämre och förra veckan sa min psykolog att jag ska gå till en sjukgymnast och jobba med mina känslor. Som jag knappt har. Eller förstår vad som är vad osv. Så två besök där i veckan. Besök hos hudmottagning för mina utslag på hela kroppen. Som jag haft ett år nu. 6 ggr hos läkare med det men inget hjälper mot det. Gör att jag inte vill gå ut ibland för att det är så äckligt. Speciellt när det kommer i ansiktet 🙁

Och så var jag hos en läkare på psyk i veckan och pratade om bipolär. 1,5 h satt vi o prata och hon förklara så bra, så det kändes mega bra. Tror inte allt jag har bipolär. Det är adhd. Med återkommande depritioner. Fast vi skulle ändå gå vidare med bipolär utredning. Det som inte kändes bra var att hon vill sätta in antidepp. Vill inte mer medicin. Får se….

tog även prover som jag väntar på svar. Bör komma imorgon.

 

Nu har jag tjugomiljoner saker att göra. Utställningar beställningar, måste köpa in saker men det är minus på kontot. Jag har mitt skolprojekt jag ligger efter med. Och FAN! Stod fan i min kalender att vi skulle ha skolträff imorgon;fredag. Men det var tydligen idag. FAN! Hjärndöd.

Jag. Är. Trött.

 

Någon mer än jag som är så rörig? Vill göra tusen saker. Måste göra. Men fastnar i slowmotion?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *