Nu känns det äntligen som att det mesta börjar falla på plats. Efter år och år av förvirring, ångest, destruktiva beteenden, behandlingar och en rättså nyligen ADD diagnos. Så skönt. Sinnesron är på ingång 🙂

Sen tillkommer jobbiga saker hela tiden och jag mår si sådär och har ångest ofta, men jag kan hantera det. Jag är medveten och jobbar med det.

Jag är så kluven till att gå bakåt i tiden, för att ta reda på bakåt liggande orsaker, händelsen, som en varit med om. Jag vill det inte. Mest för att det är förträngt, vill glömma. Självklart förstår jag att det kan (förmodligen) ha o göra med hur jag mår idag. Men räcker det inte att jag jobbar med dagens problem? Dagens ångest, dagens rädslor eller vad det nu kan vara.

Funderar och försöker.

En dag i taget o mer skall falla på plats.

 

 

Jag har fått en 50% tjänst på Markan viket är toppen då jag kan ägna resterande 50% (eller mer eller mindre) på konsten, har även startat företag nu så nu är det bara att köra på 🙂 Kanon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *