Jaja javisst klapp på axeln och allt de där. Heja! Igår, den 9 maj fyllde jag 2 år och 6 månader som nykter. Vettifan alltså, samma visa varje gång en fyller, är stolt absolut! Men fan vad allt är bull.

Såhär ligger det till; alkohol styr. Det styr hela jävla samhället. Vart du än går så finns det där. I alla (okej till stor del) sammanhang o tillställningar så finns det där. Varför?! Jag blir så frustrerad.

Till alla som ställer och undrar de där idiotiska frågorna och påståendena; ‘varför dricker du inte? Va, dricker du inte?!? Är du gravid? Kör du? 12-stegs programmet? Är du alkis?’

Gå o dö och tänk på VARFÖR dricker du!? (Stark reaktion ja, men jag blir så förbannad!)

Och den här ‘fy fan vad tråkig du är!!’ Svar; ‘jag lever idag och tycker du är fett jobbig o äcklig när du är full!’

Varför är vi inte fler som ställer dem mot-frågorna? ‘Varför dricker du?’ Varför ska alkoholen finnas i alla sammanhang för? När vi ska äta middag, när vi ska ses över en tjejträff, när det är grabbkväll, när det är sport på tv, eller eurovishen(stavning?) När vi ska spela spel, sitta utomhus en sommarkväll, när vi går på vernissage, när vi firar något eller någon. För fan!!

Nu har jag iallafall fått för mig att jag ska ändra samhället! Ja! Det ska inte vara så här! Bojkottar allt som har med alkohol o göra nu!

 

För övrigt är jag mest förvirrad i världen just nu för att ‘samhället’ tycker att jag helt, HELT plötsligt behöver hjälp i olika situationer, nu när jag fått ett gäng diagnoser!

Gonatt och heja mig. Hela mitt skapande och grymt kul att jag sålt så pass mkt som jag gjort de senaste månaderna 🙂 puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *