Vilken jävla fab kväll gårdagen bjöd på! Så tacksam över att jag fick va med att fira er kväll och ert skivsläpp, Cheops Cave. Jag blir så glad, stolt och jag blir inspirerad av er/folk som gör det de brinner för, jävla bra, all in. Jag kan inte se eller känna det i mig själv men i andra gör jag det och det är häftigt!

Det var mycket folk på Moriska Paviljongen – Malmö, många kända ansikten och några bekanta som en inte träffat på länge. Fantastiskt.

 

Jag var så sjukt opepp timmarna innan jag skulle åka mot Malmö. Jag ville inte, men jag visste att jag skulle ångra mig.

Jag har mått sjukt dåligt sista tiden. Trött. Jag har sovit ovanligt mycket. Är det vår-deppigheten eller allt som händer runt om en just nu. Strul med familjen. Vänner som betett sig illa. Osäkerhet ang min konstdröm, mina eviga kamper med mitt psyke samt jobboro. (Har också hänt skojiga saker som utställning etc).

Men ja, vilken bra fredagskväll det blev. Kaffe hemma hos Alex innan, bästa Alex. Sen en helkväll på Moriskan, fatta en helkväll, på ett uteställe med fylla och frestelser, jag var nykter (klapp på alxeln). Skratt, snack, dans och glädje. Åt falafel på tåget hem och jag var hemma i sängen vid 2.30 Zzz

 

Firat pappa idag, ett helt annat kapitel. Grattis på födelsedagen pappa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *