Hur är det ens möjligt. Söndag återigen, tiden rusar iväg. Och här står jag och stampar. Söndags stamp, damp. Stress, press och less.

Jävla hjärtklappningar. Kommer o går. Mest när paniken kommer. Pga conserta jag äter nu. Håller det sig sådär fortsätter jag. Annars, får vi se. Maten, eller matlusten är på noll, men äter så mkt jag kan ändå.

Jag tänker för mkt, som många vet, överanalyserar, Hej vilt. Det är så det alltid varit, kanake kommet det alltid att vara så. Jag känner väldigt mycket, för omvärlden. Så har det oxå alltid varit, det tar musten ur en. Tänker om alla hade lagt lite egergi på omvärlden, att bry sig, vara snälla mot varandra, eller snarare, SLUTA upp med att vara elaka idioter och göra sjuka handlingar, om det händer hade världen kanake varit en bättre plats. Men nu är det inte så, och vissa dagar orkar jag inte kämpa, jag behöver ju även kämpa för egen del, att må bra. Fokus på mig.

Det finns en mening med allt. Att vi är som vi är, att jag är som jag är. Det finns en mening med det. Jag är ju säker (på riktigt skratta inte) på att jag en dag kommer förändra världen, att jag är menad för att göra något stort. Så att just nu, stått stampa på samma ställe. Att bo kvar på samma ställe, att gå ner mig, för att sedan få tillbaka gnistan, och tappa den igen. Fan. Får panik. Att jag, och det jag gör inte visar sig mer, ger mig mer, utan slår tillbaka. När ska jag få känna riktig lycka. När ska någon se mig, och ge mig den kärlek jag är värd. Ja så klart pratar jag om kärleken, en bästa vän. Att dela allt med.

Jag jobbar o kämpar med mina brister, brister som även är styrkor, superkrafter, om jag lär mig att styra. Det var det jag sa till mig själv, för tre år sedan. “Emma för fan, ta tag i dina problem, bygg upp, kämpa och när du har gjort de, då är du redo att flytta igen.”

Varje gång jag tänker, nu är det dax, så händer det något nytt.

 

Ny vecka, efterlängtad samtalsterapi imorgon. En hel del jobb, och fokus på mig.

?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *