Jaha, då har en kommit med i jurybedömd konstutställning, i samband med Hässleholms konstförening. SJUKT kul! SJUKT glad! Tre verk får vara med <3 Och så till dilemmat, att samma helg som det är invigning av utställningen har jag bokat in mig på en konsthantverksmässa, Fingrar Kan. En riktigt bra mässa. Hur ska jag nu göra..?

Imorgon hämtar jag hem min konst från Bjärnors Konditori, tavlorna har fått vara där i två månader och två tavlor har blivit sålda, härligt. Ingen ny utställning inbokad faktiskt, tappat lusten lite, men den kommer nog tillbaka.. Har dock bokat tre julmarknader som ska bli superskoj att få vara med i 🙂

 

För övrigt håller jag på att prova medicin för AHDHn, känns helt ok. Lite ångestladdat men vafan. Ska på någon föreläsning/samtal i morgon ang det. Ska oxå göra en utredning om bipolär, men den får vänta lite. Som vanligt är allt upp och ner när det gäller mig, men jag mår ändå bra. Är pepp. Även om en del lust har dämpats, men det har mycket med hösten o göra.. Sol kan vara det viktigaste som finns. Måste boka mig en resa 🙂

 

En dag i taget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *