Fan. Ibland undrar jag ifall jag ens är menad för denna värld. Jag passar fan inte in någonstans. Vart hör jag hemma? Idag har jag fått en del svar.

Nu är det en och en halv vecka sedan jag slutade jobba på Konsum i Osby och jag känner mig som ny. Mår bättre. Bättre sömn, mindre ångest etc etc. Så skönt att slippa den arbetsplatsen, så hurra för det! Dagarna susar förbi. Har haft en hel lista med ‘viktiga’ saker att göra och hälften är väl avbetade, men en del kvar samt att jag har så svårt att ta tag i saker plus att det är fan mycket ändå, utan jobb. Möten hit och dit..

 

Idag kom (den efterlängtade) domen, phuu. Har varit på sista utredningsmötet, kring AHDH/ADD. Det var både väntat och nästan solklart, men ändå pratade vi i nästan tre timmar. Och fan vad skönt det känns. Bra. Lättande. Nu vet jag. Så får vi se vad och vart allt leder till. Yey! Äntligen.

En evig jävla väntan på sådana utredningar, och då har vi i Hässlehom/(skåne) ändå kort väntetid. 8 månader har det tagit för mig. Från seriös start tills idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *