Påsk är påsk, överskattat och påkostat som alla de andra högtiderna. Ägg och godis i överflöd. Vad handlar allt det om lixom? Påsken firas i grunden för att Jesus dog och återuppstod, vart kom alla ägg in i bilden? Och varför måste det ätas en jävla massa för?

En lite nyare och trevligare tradition när det gäller påsken är den så kallade Konstrundan. Har under mina konst intresserade år varit runt på på tok för lite konstrundor, och även detta år hann jag ej röra mig utanför Hässleholms gränser. Jag jobbade dels på mitt så kallade “riktiga” jobb, och hade även öppet hus i min ateljé. Jag hade öppet söndag och måndag(igår), och i söndags var det riktigt trevligt med en del folk och det såldes en del. Hur kul som helst 🙂 Nöjd tjej! Tack ni som kom.

Kommande projekt att lägga tid och fokus på är utställningen i Broby, som är OM EN VECKA, fy fan att jag alltid ska vara i sista stund. Maxad ångest. Att jag aldrig lär mig, att säga nej, så jag får tid till det som är viktigt. Så jag slipper stressen som redan är för stor. Allt runt om mig snurrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *