Nu har jag saknat att blogga ett tag så därför tar jag tag i det igen 🙂 Kul tycker jag. Som tur är så kan du själv välja om du vill läsa eller ej 😉

Att skriva är viktigt för mig. Jag gör det nästan varje dag i en dagbok/skrivbok jag har med tydligen räcker det inte. Det händer så mycket runt om mig just nu och då jag inte har allt för många att snacka och bolla med tycker jag detta funkar utmärkt. Jag behöver bara få allt ur mig, alla tankar, idéer och händelser. Det jag brukar skriva om är allt från vad jag åt till frukost till mitt mående till mitt skapande m.m.

Och som sagt just nu är det mesta runt mig en enda röra med läkarbesök, utredningar, terapi. Mina föräldrar skiljer sig och jag har sagt upp mig och håller på att fixa nya jobb. Stressen håller på att ta kol på mig samtidigt som jag har miljoner idéer som jag vill skapa med noll energi till det.

Yes såhär ligger det till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *